به گزارش جام جم آنلاین، در هفتهای که گذشت، ۷ فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر صهیونیست به شهادت رسیدند.
مرکز دادههای فلسطینی معطی در گزارشی اعلام کرد که در بازه زمانی ۳ تا ۹ فوریه، ۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ۴ صهیونیست هم در عملیاتهای فلسطینیان زخمی شدند.
در این بازه زمانی، فلسطینیان موفق به سرنگونی یک پهپاد اسرائیلی و وارد کردن خسارت به ۵ خودرو و گشتی نظامی صهیونیستها شدند.
فلسطینیان همچنین در ۱۵ نقطه در کرانه باختری با شهرکنشینان اشغالگر مقابله کردند و ۴۳ مرتبه اقدام به پرتاب سنگ، ۶ مرتبه اقدام به پرتاب کوکتل مولوتوف و ۵ مرتبه هم اقدام به انفجار بمب در مسیر صهیونیستها کردند.
باشگاه اسیر فلسطین در گزارشی اعلام کرد که هم اکنون ۴۷۸۰ فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی در بند اسارت هستند.
از مجموع اسرا ۲۹ نفر زن و ۱۶۰ نفر هم کودک هستند.
۹۱۵ نفر از این اسرا از جمله ۵ کودک و یک زن در بازداشت موقت هستند و هنوز تفهیم اتهام نشدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد